Teoria Taranului

vineri, 8 octombrie 2010

ihaaa dii calutuuuu' .



Mi-am upgradat abonamentu' la net. E o superbitate de plasma incadescenta care-ti desfunda site-urile numita Opera Turbo, o foloseam inainte dar acum intra in combinatie si iese o fisiune de salata de succesuri. Uitati screenshot : 

Finish-nd paranteza, doresc sa atrag atentia la o stereotipie. Fetele bune sunt proaste, bagati in mix si stirea asta :
O studentă din cadrul "Arizona State University" (SUA) a pierdut o bursă în valoare de 32.000 de dolari şi a fost exmatriculată din facultate după ce s-a aflat că a jucat într-un film porno. Check-uiti si linku' . A se servi in absenta deplina a zgomotului si stresului cauzal emotional sau fizic.
Acum, sa aud un WoW tare de la voi. WooooooooW. Nu jocu ala de smintiti, mmorpg-ul cel mai arhicunoscut de toti (care vine vorba intre noi, am jucat cateva luni pe oficial si astept sa vand contu'). Un wow cu gura de deschisa in forma de O, ochii benoclati sau beliti (depinde de caz), gesticularea fiind optionala si cu caracter personal.  
Charlie, cimpanzeul fumător din Africa de Sud, a murit la 52 de ani!! pe principiul, ce face omu' face si cimpanzeul cu zambetul de curca beata daaaaaaaar n-avea veregheta. deci n-a murit impotent. Da, ce va mirati atata? a stai, ca n-aveati timp sa va mirati xD pai aruncati o privire si aici atunci daca nu mai inghititi uleiul meu de parfum de esenta de vanilie cu smantana de-ti vine sa vomiti in prima fantana.

Cam atat pentru editia de azi, si ca sa ma plang si eu cu ceva (ca sunt prea mandru si de-aia), sa stiti ca mie dor sa calaresc si eu ceva. Si cand imi vine sa ma plictisesc in baie facand treaba mare, iau caramida mea gri si zgribulita si ma joc snake [am prima varianta] in loc sa ma gandesc la cum sa fiu o persoana mai buna. Trebuia sa-mi danseze neuronu' mai devreme si mai frenetic.

Un comentariu:

  1. o daaa 8->
    mi-amintesc cand ma jucam si eu snake pe caramida lu' tata...doar ca eu nu ma plictiseam facand treaba mare :D
    stii, unii din noi sunt foarte concentrati pe chestia asta si nu le arde de jocuri :))

    RăspundețiȘtergere