Teoria Taranului

vineri, 29 octombrie 2010

Stau pe ganduri mancand seminte, si imi aduc aminte....

"...reactii asemănătoare apar în cazuri de îmbolnăvire, ceea ce determină faptul că îndrăgostitii nu mai pot gândi normal (stare de drogare)." ------> pornim de la asta. deci dragostea se pare ca e un fel de boala mintala de intensitate medie. Fac o schema mica si vaga:


Dragoste = sentiment de alinare cu aspect spongios spre atenuarea factorilor radioactivi ai singuratatii si ai lumii exterioare ce se rasfrange cu presiune asupra intregii tale existente.
Singuratate ?! - metoda de contracare = persoane/oameni. de care? nu conteaza. adaptare, socializare and shit.
Compatibilitate = marime abstracta constituita din elemente comune sau necomune particularizate fiecarui individ ce completeaza un lantz social polarizat invers caracterizat printr-o relatie armonioasa intre indivizi si/sau atractie;

Acum sa va zic de singuratate......probabil nu stiti cum sta treaba sau nu ati avut timp sa va ganditi la asta. Pai...eu cand eram mai mic si mai putin pardaf ca acuma, stateam singur. Faceam chestii singur, bine mai si socializam dar mi se parea ceva optional [nu cum fac acum]. Dar sunt unele persoane acolo, afara, care sunt un pic confuze, de fapt confuzia ca stare generala are o existenta f scurta pentru ca imediat ce iesi din ea, oricare cale ai alege, rea sau buna, zici ca e cea dreapta si devii fanatic. Da, fac greseala sa generalizez dar graiesc si eu din experienta mea de putini ani.



O dau din una in alta si acum va directionez aici ------> biooooooooomnnnnnnnnnnnn <-----------
Acum o sa ziceti. Ce legatura are? pai ce legatura vreti voi sa aiba. Si daca nu o gasiti, tot bine.

Hai ca fac gripa scrisului. pe data viitoare O_O

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu