Teoria Taranului

miercuri, 27 octombrie 2010

Comeback! vesti sclipicioase livrate sagital tzoc poc!

Hai ca am fost prea serios zilele astea; nu ma refer afara, ma refer aici! am cam lalaito cu alea, v-am plictisit [si o s-o fac si mai rau azi, banuiesc] daarrr hai ca va incant cu gogoasa fufacioasa care ne-a torturat pe OTV muult timp. ELODIAAAAA!!! Vaaaiii i-a gasit craniul!!! ESTI cretz?! era sa uit de eaaaa, vaaiii sfinte macaroana nu puteam sa dorm, sa mananc, pulsul meu arterial era asa de accelerat incat provocam mici seisme cand intram in magazin si ma intreba vanzatoarea "sughiti?" si ca sa ma protejez pe mine si pe ceilalti ieseam din magazin si zburdam pe strada in stil bunny hop. Dau in vileag asta ca sa nu va speriati cand ma vedeti intr-un mediu public mai zgribulit, mai hiperactiv si mai boss.






acum next topic. NE FURA BANIIIII MUICAAAAAAAAA, saritiiiiiiii!!!! hoootiiiii !!!! Autostradaaaaa cepii taleeee!! Acum stai sa incerc sa dau 2 bani pe stire.....*beau niste suc si mananc niste sandwich-uri*....[dupa 5 minute].......FAIL! nu am reusit :))

Da lasaaaaa ca rasa umana moare de foameee si animalutele o duc bineeee. Le facem si hotel de lux, le bagam pe toate asa ca la Arca lu Noe si le disecam ca sa avem material didactic pentru medicina veterinara [si nu, nu sunt la medicina veterinara] si ce ramane din ele, folosim sa imputim aeru Bucurestiului cu rahatu ala de la periferia orasului. A stai, ca au inchis-o :))



Dar zambiti!!!!!!! O ducem mai bine rau binisor (da, nu merge aici grad de comparatie, SHHH si privirea spre stele) dar ne trebuie o gura mai mare ca sa auzim, sa intelegem si sa ne dam seama de asta! xD

O sfarsesc cu calugarita care vrea sa fie Miss Venezuela. Citez "Ivian Lunasol Sarcos Colmenares, care până în prezent nu a fost sărutată de niciun bărbat, s-a apucat de modelling şi a ajuns una dintre finalistele consursului Miss Venezuela 2010" NU COMENTEZ CA dupaia o sa ziceti ca vorbesc urat si ca sunt rautacios. 
Ciap Ciarap, kum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu