Teoria Taranului

luni, 4 octombrie 2010

Noul Rom cu miros de brom si ambalaj din Pom



Uitati-va bine la el. Nu, nu e noul Rom, e vechiul Rom. Si mai bine ramanea asa. Era o ciocolata care a supravietuit capitalismului. Era o ciocolata romaneasca. PANA CAND am vazut Noul Rom. Priviti :



Mai multe detalii aici : Noul (R)ahat(O)dios(M)ort.
Sa priviti si opinia Romanului. Numarati comentariile pozitive si vedeti ce procentaj va iese. Mai inmultiti cu 10 si impartiti la suma totala a comentariilor si va da exact IQ-ul persoanei cu ideea geniala de campanie! :)

Eu zic ca toti purceii, gainile si curcile care le-am alergat vara asta, rasfate cu mancare cum sunt, nu veneau cu o idee asa de jenibila. Arunc provocarea asta : stati in limba incercand sa va uitati la stelutele de pe ambalajul Noului Rom. O ciocolata romaneasca cu steagul American e pupincurismul infinit si nepupator la CER! Dar e perfect romanesc.

Aici sunt asa zisele "reclame" : 1 si 2.

2 comentarii:

  1. ciocolata romaneasca, singura care a ramas cu acelas gust nasol si totusi special de atatia ani, si mai important cu acelasi ambalaj nasol cu care lumea pana la urma s-a obisnuit, acum are ambalajul cu imprimeul steagului americii, genial baieti! dar daca ma intrebati pe mine eu as fi pus macar steagul japoniei pe ea, si o faceam din orez...Salbatic.

    RăspundețiȘtergere
  2. sa vezi si sa nu crezi. azi mergeam pe strada si ma loveste imaginea unui panou urias cu noua ciociolata cu rom, invelita in steagul americii, ca poate asa i se mai duce din gustul de cacat. chiar ma intrebam cat o sa mai tina chestia cu romanescul. In fond, nu e romanesc sa fi patriot. E romanesc sa fi pupincurist, vb ta.

    RăspundețiȘtergere