Teoria Taranului

marți, 19 octombrie 2010

Cu ce sa editati poza cu animalu din fata ecranu'

Ce scriu acum sunt secrete de stat pentru mine. A fost o perioada cand am cautat am zis ca Adobe Photoshop e tot ce va trebuie, dar poate sunt unii care vor rapid poza editata, si sunt niste oameni simpli (sau chiar sunt complicati si s-au saturat).

Prima aplicatie e Paint.net  . UN fel de Paint mai avansat cu niste functii in plus chiar si pluginuri care il fac sa fie si economic ca spatiu si foarte util ca program de editat poze. Poti incepe si de la zero, cu vectori si toate cacarezele colorate si toti termenii pretentiosi.

A doua este Photoscape . Asta e mai praf ca primu', dar la prima vedere pare mai cul. Are mai multe functii, nu numai de editat. Sa mentionez ca e la fel de moca ca primu' adica pe sistemul "nu dati banii pe programe, luati la babe integrame" :)

A treia este chiar paintu' din Windows. E util, mancav-ar preshu cu tot cu scame. Numai cu asta se face pixel art daca vreti sa stiti xD cunosc cateva persoane bagate doar pe asta. Noi romanii avem si alte forme de manifestare a artei inafara de furtul intensiv [in loc de agricultura intensiva].


Atat ca va cade mufa si trebuie sa fiti mega-ultra-super-genii ca sa o puneti la loc; ca altfel nu va merge netu' si implicit nu mai cititi publicatiile mele magnifice :X

3 comentarii:

  1. sunt prima care dau comment....la acest mirific..miroboland..splendid..fabulos.nemaipmenit.super.extar .mega FANTASTIC post :d :))

    RăspundețiȘtergere
  2. in scurt timp voi fi nevoit sa stiu photoshop ca pe tabla inmultirii, ba chiar mai bine de atat, pentru ca vor venii apoi programele grele, poate totusi ii fraieresc pe profi daca lucrez in Paint.net.
    P.S. felicitari pentru publicatiile magnifice cu tenta neomodernista.

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc bro:D vad ca mai am ceva publiiiic si eu care ziceam ca nu mai intra nimeni :))

    RăspundețiȘtergere