Teoria Taranului

duminică, 10 octombrie 2010

Joc de cricket intre hartiute de lux

Stau pe scaunul meu fragil rotitor si negru ca chestiile de sub unghii. Ma uit pe tavan, vad umbra lustrei. Ma intind spre infinitul ei. Adaug niste valoare si intuitie. Mai pun putina aventura. Amestecam la foc rece si invartim din incheietura maini lingura pana se topeste in ea si iese acest om.
Sau daca esti fata, nu genul de fata care te opreste pe strada cascand ochii, gura umeda, gesturi alambicate si care zice suav "nu te supara, ai putin timp la dispozitie sa-mi faci un chestionar?". Bine aici, trebuie sa fie ceva in genu' : "nu te sup.....*TROSC* una peste ceafa. "-ai...putin-" *BANG* "AM MULT FAH! IA MAI MULT" *ZDRAAANG* un picior bine aplicat de 45 skate shoe de la Zoo York [ Model negru, 2 sireturi in stil tabla de sah , un siret alb si un siret negru ] . Si ii faci fata ovala si persoana in cauza trebuie sa-si ia ochelari ca sa-i stea bine.

Alta reteta de salata de cacashtoare nu gasiti; decat aici pe la mine. si nici macar. Si inca ceva; cand esti presedinte si ai o sotie care cheltuieste prea mult si nu ii spui asta, eu zic sa-ti construiesti baraj in dreptul dintilor si sa te afisezi cu vaca prin New York. Asta daca nu ai 13 ani si rupi niste topuri in loc sa te joci cu chibritele si/sau sa citesti blogul acesta.

Inapoi alta data. :)

Un comentariu: