Teoria Taranului

miercuri, 13 octombrie 2010

Divortul biometric o afecteaza pe iubita mea.


Transcriam cursurile de la facultate si ma ia un dor. Mi-am angajat consiliera sa-mi gaseasca titluri beton pentru fiecare postare (asta recent) [angajat impropriu spus] si ea a venit cu primele 2 cuvinte. Eh acum nu e declaratie (desi asa pare) e doar ceva spontan si spongimatic (adica daca aruncati cu vorbe, ricoseaza inapoi mai tare si va sparge mecla) .
Trec mai departe, sper sa nu trebuiasca sa fac subtitrari pentru propriul meu scris. Cand eram mic, ma jucam prin pat. si saream in el pana l-am rupt. si cand l-am rupt nu i-am spus nimic mamei. si de fiecare data cand facea patul stateam langa ea sa ma asigur ca nu observa. si ma aruncam primul in pat exact in gaurica aceea. SI *KNOB* a sarit un arc pe tavan. a fost ceva extraordinar. era pe vremea cand eram ciorbar. mama imi baga pe gat supele si ciorbele. Nu regret nimic totusi. cred ca d-asta sunt cu 10-15 cm mai inalt. Macar stiu ca nu divorteaza orice fufa de mine ca o am mica.

Acum sa vorbim despre chestii serioase. Ati observat ca mai nou, pentru orice chestie scumpa noi romanii spunem "eh e criza si de-aia". FITI MA SERIOSI. MANCATI NISTE BRANZA DIN LAPTE MAMAR SI scoateti-va CAPUL DIN PROPRIILE FUNDURI. era scump si inainte. S-a scumpit in timp si cu criza asta intr-adevar s-a scumpit si mai mult serviciile si produsele. dar SA NU MAI AUD VORBA AIA.



Vin cu un pont sa va ajut sa scapati de ticu' asta verbal. De fiecare data cand va vine, luati niste coarne de taur, imbibati-le in saliva de dragon komodo in timp ce luati un Axe si va dati in ochi si-n urechi apoi cand va vine sa tipati, luati un sapun si spalati-va limba pana zice cucuriguu singura. Asa ramanand la fel de seriosi, uitati ce geniali sunt chinejii!!!!

Ca nu e de ajuns asta, o sa ne ia nea Draqula pe toti. 666 - numarul fiarei se pune in aplicare :)) Totul e tablat ca un suc acidulat. (pentru cei care nu s-a prins de legatura intre alea biometrice si numarul fiarei ---> aici)

Bai bai.

2 comentarii:

  1. Deci..numi place...e cel mai prost post pe blogul tau eveeeer :)) asa sa stii:)) (p.s...:am glumit :*)

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti penibil!:)) Cati ani ai? 10?:)) Sti macar ce se intampla pe lumea asta? Go play mario cum am mai zis:))

    RăspundețiȘtergere