Teoria Taranului

joi, 21 octombrie 2010

Curcubee tehnologice - Proiectul Natal si Smartphone-urile.


Ok toata lumea a auzit de console si controllere fie ca e vorba de PS,PS2, Wii, Xbox. Le stiti sau cel putin, n-aveati cum sa nu fi auzit de ele. Eu o sa fabulez pe tema unei console care nu necesita controller si automat ma face FANUL numarul 1 al ei, proiectul NATAL! . De fapt, nu e o consola noua, e doar o imbunatatie a Xbox-ului 360 prin adaugarea unui fel de webcam special care faciliteaza si inlocuieste functia de controller; In plus aceasta recunoaste si vocea sau comenzile vocale.
Prinde la public ca o flotare in degete, ceva mai tare decat asta nu e decat alergatul de dimineata fuzionat cu aruncarea cu privirea la fete dansand ceva intr-un anotimp frumos de vara. 

Smartphone-urile. O industrie de telefonie mobila in continua expansiune si dezvoltare economica si cu efecte funky asupra vietii sociale. Cel mai cunoscut este fara indoiala, Iphone. Bine ca acum il gasiti la 50 de lei prin obor daca cautati bine bine, deci poti sa spui ca e pentru cei leuless-i :)



Da stiu, am fost praf azi. Am avut si o sa am zile mai bine. bai bai. :)

Tema de gandire: Puteti sa va hipnotizati singuri? daca da, cum ?



Editare la 11 noaptea : http://www.youtube.com/watch?v=dIi8oxaEAR0&feature=player_embedded
 iata cum Oprah daruieste intregii audiente un Xbox 360 Slim 250GB + Project Natal MOKA! :-bd (semnalata de un coleg de breasla)

2 comentarii:

  1. Tutorial pentru cum sa te autohipnotizezi: fugi repede de tot pe balcon sau in orice alt loc in care tii muraturile (usa trebuie deschisa nu sparte). Daca reusesti sa deschizi usa inspira adanc, desfa un borcan cu muraturi si baga capul in el (efectul e mai rapid daca acel borcan contine otet decat daca e saramura). Expira tot aerul astfel incat sa vezi multe balonase in jur si incearca sa le numeri in timp ce te invarti (daca numeri mai mult de 214 balonase inseamna ca te incadrezi in categoria oamenilor de level mensa) apoi scoate capul din borcan, respira o secunda si apoi alearga prin casa pana dai cu capul de ceva(daca lovitura nu te doboara, alearga in continuare) cand esti intins pe jos iti vei da seama ca ai fost o gaina toata viata, care a fost pisica intr-o viata anterioara. Efectul dureaza in jur de 2 ore si jumatate, dupa care intrii pe aces blog si citesti acest comentariu complet aiurea.

    RăspundețiȘtergere