Teoria Taranului

vineri, 24 decembrie 2010

CRACIUN FERICIT la toti si toate!

Hai sa va spun ce cred eu despre Craciun! Craciunul si Sarbatorile aferente, sunt doar niste zile in care PiB-ul creste din cauza tampeniilor cumparate de sezon, doar niste zile in care oamenii toti se dau prietenosi, doar niste iluZii cumparate la reducere. Este liantul care ne pregateste pentru ceea ce vine. 


CE urasc eu de CRACIUN?
- culorile ROSU si ALB de zici ca e steagul Austriei pe toate LUCRURILE care se vand si se cumpara
colindatorii fomişti [unii dintre ei foarte tristi] si toate traditiile populare sa te imbraci in animal si sa faci pe el intre blocuri betonate [de parca in restul anilor nu fac acelasi lucru in ţoale de ţăran]
- cumparaturile, cadourile si reducerile de SEZON. Hai s-o stergem ca guma, la cumparaturi ca e 'ieftin' . CACAT LA METRU, vedeti aceleasi preturi si prin Ianuarie, Februarie, dar e frenezia aceea care va scoate din hibernare. Eu, unu, raman la hibernare.
- STRADA care nu mai e strada, ca si-au pus astia corturile sa-si vinda marfa. DA MAI vreau sa si trec stii? nu trebuie sa ma calce masina in ceapa ta!


IN acesta zi, totul se invarte intre a sta cu prietenii de vorba sau a face fundul gras. Eu prefer prima, dar si a treia si a patra care este uitatul la cretinătăţi la TV si cantand colinde la duş. Pe ultima mai rar, ca ma doare gatu'.


Trimit totusi un gand bun tuturor. Unii dintre voi care ati castigat prietenia mea, stiti deja ca e incasabila si ca daca ar fi o plantatie cu orez, am hrani toti homeless-ii de prin cartier. Stiu, vorbele mele sunt frumoase, dar nu prea. Sa va crăciţi fericiţi !

Un comentariu: