Teoria Taranului

luni, 27 decembrie 2010

Pustii din generatia Counter Strike

Observ in jur pustii si chiar colegii mei de facultate cu Counter Strike. Deci eram mic, si primul meu shooter a fost Half Life: Uplink  apoi Counter Strike. Deci rupeam, de acolo am si porecla, Fasty [de la FastBullet] si mi-am luat ban pe multe servere, inafara pe cele care imi faceau poze sa vada daca am coduri . Mna, eram bunicel, acum probabil daca ma apuc, o iau la blanoz.


Nu, nu m-as reapuca nici daca vin tipele astea la mine. Vai, cand ma gandesc, ca aveam si config...anyway, hai sa va explic cum sta treaba, ca ma simt acum foarte destept.

Cand esti mic, esti influentat de un curent specific perioadei si anturajului si clasei sociale si modei si etc. Exemplu de chestii care au influentat generatii :
- jocurile [warcraft 3, Counter Strike, World of Warcraft]
- desenele, anime-urile si toate merchandise-urile vandute de pe urma lor [Pokemon, Yu-Gi-Oh, Duel Masters]
- idolii din muzica, din filme, din industria grea [adica lupte, wrestling], din curse si trend-urile lansate de acestia
- persoanele publice care au influentat si influenteaza istoria
- etc.....! [...bagati aici ce mai influenteaza...] 


Constat faptul ca chestiile astea se intorc, la fel ca moda. E ca cersetorul, tu ii dai un ban, apoi vede  ca e refuzat de toti ceilalti si vine inapoi la tine. Tu ce dracie sa faci? Stop! HAMMER TIME !







2 comentarii:

  1. ai uitat sa zici ca sunt influentati de chimicalele din carnatii de plescoi, care intr-un mod ciudat ajuta la performanta in cs si le creste pofta de a impusca tot ce misca, astfel va porni al III-lea razboi mondial si va injumatatii populatia planetei, oamenii care mananca mezeluri gen carnati de plescoi sunt ca si pierduti!!

    RăspundețiȘtergere
  2. a da, ca veni vorba de asta, mi-ai amintit de pastilele alea de Gaming, care te tin activ si treaz si amplifica reflexele :))

    RăspundețiȘtergere