Teoria Taranului

marți, 28 decembrie 2010

O alta iarna flescaita, cu textura unei bomboane Raffaello

Am niste lucruri, care nu fac parte din rutina si care ma fac sa ma simt neobisnuit, asta poate pentru ca sunt neobisnuit. Cuvintele care le scriu aici se conecteaza cu gandurile mele de departe, care le pornesc mereu si le dau drumul ca un balon pana trag cu prastia si le sparg. Si nu vreau sa le sparg pe toate! Imi place sa las un lucru acolo, sa vad cum evoluaza, sa vad ce pot face cu el mai departe. Nu renunt la sperante si vise asa usor!
Carnat de Dobrogea! deja mhmm...cred ca o prelucrez cam sufletist si sentimentalist. Da poate asa sunt eu, dar ce cacat, sunt destule bloguri cu fazele astea, si in plus sunt baiat, nu trebuie sa fiu asa pizda. Misc-o-n calea ei!

Vad lume cu lopeti, aud sfaraituri de cauciucuri si sunetu' pe creier al unui parbriz care e curatat dar era o vorba "conteaza anturajul, nu peisajul !"

Hai ronţăiţi şoriciul!

Un comentariu:

  1. Doar pentru ca ai sentimente pentru anumite lucruri nu inseamna ca esti pizda, doar pentru ca astia de se considera mari macho se recomanda drept bucati de stanca, nu inseamna ca sunt jmecheri si nici mai barbati decat un om ce nu isi ascunde sentimentele. Ba mai mult consider ca cel caruia ii este frica sa isi arate sentimentele in fata celorlalti ,este de 10 ori mai las decat acela care o face.

    RăspundețiȘtergere