Teoria Taranului

sâmbătă, 8 ianuarie 2011

"zile fericite si nopti linistite" .....mai eas[s]

sursa de inspiratie pentru titlu e luata de la un ambalaj de la servetele umede date de la KFC (:| exact pe spate, asta scrie "BuBu BeBe Zile Fericite si nopti linistite, servetele umede delicate ....[tra la la]" 

Da da, stim cu totii ca ne vine sfarsitul, dar pana in 2012 mai e o sculare de vreme. Nimic grav, pasarile doar incep sa cada si pe la noi. Noi si confratii nostrii si rudele noastre si tot neamu' nostru suntem arhisaturati de minciunele gogonele cam cum arata o sa se schimbe capitala si cum preşedintele [observati preş + dinte, adica facem previziuni in cuvinte cam ce si unde o sa ajunga] da cu ugerul in sus . EPIX WIN! HOLY MOTHER OF COWS with CHEESE STUCK IN HER ASS!

Intre timp, bate vantu', mai ia cate o fetita pe sus, stam de vorba ca doar nu suntem animale ;;)

*o voce din spate s-aude*
#baa mai baga si cu gay-ii!!!!#
Fasty: ACUM :-L

UITE! :D in lume se moare de foame, e cu criza, e cu alea alea, si astia o polemizeaza cu toalete pentru gay. A da, si mai e unu care a cerut-o pe una in casatorie pe terenu de tenis!xD nothing really.

2 comentarii:

  1. Ati fi interesat de un schimb de link cu site-ul nostru? Astept un raspuns pe adresa de email lasata in semnatura. Va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu pot vedea adresa de mail, daca e, mi-l lasati la urmatorul comentariu.

    RăspundețiȘtergere