Teoria Taranului

marți, 25 ianuarie 2011

STRIG tare si SOLEMN noi M@n3l3 nu mai VREM! :-w :-w

SE propaga ca o bomba sonica, ca o lava tectonica, ca o eruptie plutonica, toata incultura ce se invarte in jurul MANELELOR . Subscriu la ce a zis prietenul meu si colegu' meu de blogroll, Bogdan. Citisem undeva, "prostii nu mor niciodata, ei se reincarneaza primii" <3 CAT ADEVAR! Vreau sa picur si eu in eprubete fine si lungi, atata adevar si suflet in ce scriu, mai mult decat o fac. 

Revenind, prapastia se adanceste si se largeste intre noi, ca oameni, din cauza la acest factor nociv care intra ca un vierme pe cap, si iese prin toate modalitatile de iesire fara filtru cognitiv. Adica mai succint, ne bate instinctu' si-asa tarabana si tot ritmul acela, ne duce fix si direct in epoca de piatra si unii dintre noi ne nastem cu afinitati d-astea. ACUM probabil, o sa dati argumentu' acela la fel de inteligent ca muzica in sine, ca ascultati doar la petreceri si căcăt, dar avem o diversitate muzicala si ne injectam exact ce ni se pare mai 'sto ca sa parem mare gigoloi si pitipoance. JUDECA-MA dar mereu te vor enerva oamenii drepti, cerandu-i sa-i respecti. 

Scrisesem intr-un post anterior, despre maneaua rock. Ca sa vedeti cat de mult se imprastie virusu' dejectat, ii urez sa faca combustie spontana, fara fum si fara functii de reproducere. 
That's what I feel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu