Teoria Taranului

duminică, 17 ianuarie 2010

Peste 2 ani si cateva luni


2012. Anul incheierii unui calendar apartinand unei civilizatii care au facut niste calcule complexe intr-un fond intransigent de stiinta cu religie.

Un articol scrie "Oracolele au prezis o apocalipsa care va avea loc in timpurile noastre, centrata in jurul anului 2012. Toate sugereaza ca ceva se va intampla in acea zi. Chiar daca majoritatea au fost scrise in urma cu sute de ani, acuratetea lor intereseaza in mod special lumea moderna, deoarece previziunile apocaliptice pe care le contin se refera in mod special la perioada pe care noi o traim in prezent. Este o profetie sau doar o coincidenta?"

Pentru mine e interesant ca pe 1 Ianuarie 2012, Romania va avea euro ca moneda nationala iar in 21 decembrie se incheie oficial calendarul lor. Tot felul de ipoteze circula, mai exact, ca planeta sufera niste schimbari dezavastatoare. PE langa asta se vehiculeaza, la fel de insistent, ca vine o branza uriasa cu gauri suave, opozabile curcubeului si fericirii, un asteroid mare care o sa loveasca Pamantul in 2012 si nu in 2029, cum zic oamenii de stiinta, ei doar canta la ecuatii si da din mana (la mouse nu la altceva) asta in timp ce menta e frictionata de aerul rarefiat al cunoasterii complete si infinite a omului modern.

Aici sunt informatii despre branza uriasa.

Un comentariu:

  1. Apocalipsa e aici..o da, vai ce frica imi este... planeta va fii lovita de un meteorit dupa aia o sa vina o planeta si o sa schimbe polii Pamantului mai apoi proiectu ala din elvetia o sa creeze "Particula lui Dumnezeu" si o sa creeze gauri negre peste tot, ba chiar soarele va forma o gaura neagra si o sa ne absoarba; toate acestea intampladu-se in 2012 daca urmarim toate teoriile despre acest an si "sfarsitul lumii", asa ca scotetiva banii de la banca si cumparativa toate idioteniile inclusiv plashmi si parashute, ca in doi ani muriti! rly now, chiar daca ar fii sfarsitul lumii in 2012 tot este o parte pozitiva, Pamantul nu are decat un inceput si un sfarsit ca toate lucrurile si daca nu i-am apucat inceputul macar ii vad sfarshitul =P ok hai ca ma doare mana..

    RăspundețiȘtergere