Teoria Taranului

joi, 28 ianuarie 2010

Viata pe alte planete


"Probabilitatea existenţei vieţii extraterestre este foarte mare, din punct de vedere statistic, chiar dacă este foarte greu de precizat în ce forme se manifestă aceasta, au afirmat, luni, oamenii de ştiinţă reuniţi la Londra cu ocazia unei conferinţe pe această temă." scrie MediaFax

"Am convingerea că generaţiile actuale au şanse mari de a asista în timpul vieţii lor la descoperirea vieţii extraterestre", a afirmat, la rândul său, Martin Dominik, astronom la Universitatea St. Andrews din Scoţia.

Nu ader nici la teoria darwinista dar nici nu o dau cu Biblia si alte carti sfinte. Adevarul este un amestec omogen, obscur, poate o fuziune de mai multe credinte. Cred ca sunt civilizatii exact ca noi care cauta viata. NU am aparut dintr-un accident. Nu s-au jucat celulele si s-au divizat aiurea ca noi sa ne intrebam daca exista alte celule care s-au divizat altundeva.
In sprijinul postarii mele vine iarasi Mediafax, de data aceasta cu informatii despre o planeta descoperita la 42 de ani-lumina, unde se gaseste apa, desi e prea calda pentru a adaposti forme de viata asemanatoare ca ale noastre.

Fac o legatura neortodoxa cu baza din zona 51 care nici pana in zilele noastre SUA nu a declasificat-o si nu a lasat pe nimeni sa fotografieze/filmeze tot de acolo, inviind si dand viata la zeci de teorii ale conspiratiei.

7 comentarii:

  1. e imposibil sa fim singura forma de viata din univers, NU oamenii NU sunt zei si nici patronii universului, 110% exista si civilizatii mai avansate cat si mai putin avansate decat a noastra pe alte planete, din alt sistem solar. O demonstratie simpla: sistemul nostru solar face parte din Galaxia denumita Calea Lactee, in aceasta galaxie exista peste 10 milioane de siteme solare care la randul lor contin intre 3-10 planete fiecare, din asta rezulta in jur de 100 milioane de planete doar in galaxia noastra, pe langa Calea Lactee mai exista in jur de 10 mii de galaxii, si acum dupa un calcul scurt chiar mai exista indoiala ca nu suntem noi singurii din univers?

    RăspundețiȘtergere
  2. bine zis! daca se stie deja ca Universul este uriaas sau nemarginit cum sa cedem ca nu mai exista nimic?! ar insemna pur si simplu ca nu constientizam logic ca este practic imposibil

    RăspundețiȘtergere
  3. cea mai mare prostie sa credem ca suntem singuri in Univers

    RăspundețiȘtergere
  4. m-am saturat insa doar de vorbe.... cum ca s-au gasit nush ce planete pe care ar putea exista viata si din sistemul nostru solar, dar este la 4 ani lumina distanta, si cat este de mare numai galaxia noastra si zvonurile cum ca s-ar fi descoperit astfel de planate tot apar de cativa ani. imi doresc sa faca o daca ceva nu doar sa vorbeasca ci sa incerce sa ajunga acolo sa demonstreze spusele si atunci sa afirme ca s-a descoperit. asa ne zic numai nimicuri

    RăspundețiȘtergere
  5. ddddaaaaaaadadsadasdasdasdas

    RăspundețiȘtergere