Teoria Taranului

miercuri, 27 ianuarie 2010

Epoca jocurilor parental-educative


Benoclati aici.

Dintre sutele de jocuri apărute pe internet în fiecare an, puţine reuşesc să atingă nivelul de publicitate dobândit de "My Minx" în doar o lună de la lansare, chiar dacă o bună parte este negativă.

In ce consta aceasta parte negativa? In acest joc faci un character care iti alegi hainele, tipul de comportament si viata personajului. Poti adopta orfani, mergi in cluburi in cautare de barbati si dupa o aventura de o noapte folosesti pilula de a doua zi sau prezervativul. Inafara de astea, nimic nu pare in neregula nu?
Doar ca parintii rai si care vor sa fereasca tinerii de lascivitati, spun ca fara introducerea unei limite de varsta si o fetita de 7 ani poate sa il joace. Si au dat cu protestu' in joc.

Jocul este unul inalt moral, care sedimenteaza acele principuri (vedeti ca am scris intentionat) care o sa ghideze copilul spre calea cea buna acţiunea jocului fiind în Style City, iar scopul este încoronarea în postura de "cea mai obraznică". De asemenea, despre My Minx se spune că distruge inocenţa copiilor.

Adica ce se intampla cerebelule? Astia (copiii) nu stiu deja despre zambet vertical si deja o freaca cu pilula de a doua zi?

2 comentarii:

  1. deci asta te jucai tu in sercret d la 7 ani am inteles =)))
    P.S. vezi ca ai scris principii gresit (ti-am atras atentia intentionat =))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. bey tzutzurelule eu ma jucam Seven Sins la varsta aia :))

    RăspundețiȘtergere