Teoria Taranului

marți, 12 ianuarie 2010

Vine iarna

Incep prin indicarea unei poze funny :D


E amuzant stii...

Am decis sa incerc si o faza cu parerile desi sunt foarte foarte subiectiv, nu cred ca o sa fiu vreodata obiectiv in viata asta. Am mai decis ca o sa vorbesc si despre mine si profit de acest prilej sa ma gandesc la toata fiinta mea (luata ca atare, corp, spirit si minte) si o sa iasa compozitia erecta de excremente multicolore despre je :)

Sunt un om de obicei rezervat, poate chiar rece, aceasta aparenta avand mai mult rol de protectie sociala. Am avut mereu ghinionul zgribulit si zugravit cu sange alb sa dau peste toti oamenii antipatici care sa ma critice si sa zica cum si ce trebuie sa fiu si nu incetez a mai da peste ei. Nu am luat nici o masura. Ba ca sunt imatur, ba ca nu sunt nush cum, ba ca oaia are grasime si porcu are blana.

Pentru astia care nu au inteles nimic sau deja incepe sa devina monoton/plictisitor duceti-va aici ca tot e criza, gasiti exact o caciula pentru iarna rahatastic care e preconizata peste tot.

http://www.haine-vintage.ro/index.php/2009/12/21/caciula-din-blana-naturala-de-oaie/

Ramasesem la critici. Personal, tind sa devin pasiv agresiv, ard usor dar constant, pana la punctul de topire. Dar o iau usor pe panta cea buna, in sensul ca m-am decis sa nu ranesc animalele (unele sunt chiar in pericol de extinctie) fie cu vorba fie cu pumnul dar nu o sa jur pe Biblie cum a facut Basescu. E pe baza de habarnisti la noi si devine din ce in ce mai jucausa treaba.
Las natura sa-si desfoare ritmul actual, chiar daca in mare parte alternata de om, pe principiul acesta : Cat dai, atat primesti!

Totul e tablat si sigur pus la punct undeva inscriptionat, in flori, in ochi, pe buze si morminte cum spunea un autor binecunoscut :)

2 comentarii:

  1. Stiu exact la ce te referi si ca sa fiu mai precis, la cine te referi, dar cu toti avem ghinionul dar si norocul nostru, crede-ma prietene o sa vina si randul tau, totul e sa rabzi si acum ca sa nu devin prea serios, ia zi cine ti-a scris discursu de mai sus?

    RăspundețiȘtergere
  2. l-a scris bunicamea in timp ce o tineam prizoniera in beci si ii bagam jelleuri sub use :D

    RăspundețiȘtergere