Teoria Taranului

joi, 21 ianuarie 2010

O lume minunata




Cine sunt acesti oameni? din ce clasa sociala fac parte? Sunt oare fiinte bipede din alta dimensiune paralela? Sunt imuni la flacara violeta sau trebuie betze parfumate cu miros de branza sa-i indepartezi?

Ii urasc? Nu. Ii resping? probabil ca da. Ii tolerez? CU SIGURANTA. Pentru ca daca acestia nu existau nu mai aveam de unde sa ne dam seama cine are inteligenta si cine nu. Diversitatea planetei din punct de vedere social este in expansiune si nu iti trebuie decat jumate de neuron inflacarat (nu violet, mai degraba un alb gingash, pufos si ceva fermecator) sa rezonezi cu ei, sa traiesti cu ei.

Asta ne readuce aminte de liberul nostru arbitru. Cine vrem sa fim, ce am fost, unde vrem sa ajungem. Personal, nu vreau sa ajung la bratul uneia care are inalte idealuri si principii morale si care manifesta un comportament manelist. Manelele sunt mai mult decat niste melodii cantate de oameni culti si intelectuali cu simt fin al artisticii. E un mod de viata care se raspandeste, spre groaza mea, din ce in ce mai repede.

Nu stiu cine citeste asta dar daca din intamplare te afli in descrierea de mai sus, am un sfat de sfat. Salamul nu tine de foame dar tine de criza. Continua sa traiesti asa, sita vietii o sa te stoarca mai fluent si gelatinos ca masina de tocat si gravitatia o sa te aduca pe suprafata craterului care o sa-l lasi in urma.

Peace out.

3 comentarii:

  1. Daca un om care face parte din categoria sociala tocmai descrisa mai sus citeste intocmai aceasta descriere, cel mai probabil nu va intelege nimic asa ca le voi explica eu cam ce vroiai sa spui, bai bosi de bosi, adica esteti vai de voi, si nu, lantzu ala de 3 kile de la gatu vostru nu va face barosani daca il tineti ca sa nu va luati zboru' ca aveti capu plin cu Heliu in loc de ceea ce ar trebui sa fie acolo.

    RăspundețiȘtergere
  2. ba tipa in roz e..destul de buna...

    RăspundețiȘtergere