Teoria Taranului

sâmbătă, 30 ianuarie 2010

IPad, o noua jucarica lansata de Apple


Steve Jobs, preşedintele companiei Apple, a prezentat, miercuri, în cadrul unui eveniment special, cel mai nou produs al companiei, tablet-ul iPad, care se va comercializa la preţuri începând cu 499 de dolari. Potrivit specialiştilor iPad este un dispozitiv încadrat, din punctul de vedere al funcţiilor, între un iPhone şi un MacBook.

"iPad este mai bun decât un laptop şi mult mai performant decât un telefon. Ceea ce face acest dispozitiv este extraordinar", a declarat Steve Jobs.
, scrie Libertatea.ro


„Poţi naviga pe web cu el, poţi să priveşti filme, să vizualizezi fotografii. Aparatul are inclus programul iTunes precum şi YouTube", a mai spus Jobs

Preţul începe de la 500 $ pentru versiune de 16 GB fără 3G. 600 $ cea de 32 GB şi 700 $ cea de 64 GB, iar dacă vrei 3G atunci adaugi 130 $ la oricare dintre cele trei modele.


Nu merita pretul inca, desi posibilitatile acestei gadget sunt inca limitate. Criticile care i se aduc sunt multe si marunte, multi fiind dezamagiti de incapacitatea IPad-ului de a nu suporta multi-tasking si posibilitatea de a nu face poze.

Pentru mai multe informatii, vedeti aici.

2 comentarii:

  1. iPad este ceva deosebit intradevar , dar dupa cum am mai spus , iPad pare a fi un iPod Oversized cu mai multe aplicatii.Just my 2 cents

    RăspundețiȘtergere
  2. wow un ipod mare, cool. Poate acum o sa mareasca si hartia igienica. Gud giob baitii!

    RăspundețiȘtergere