joi, 18 noiembrie 2010

Turatii in jurul sinapselor, scormonitul in NAS!

Analizam cat mai tehnic si fundamental, scormonitul in NAS.


Introducere in subiect (nota serioasa) :
Se pare ca oamenii fac asta de 4 ori pe zi si specialistii recomanda utilizarea unor servetele pentru a nu distruge flora nazala si intr-un sfert din cazuri, se pare ca in urma acestei actiuni, 1/4 din oameni fac nasul sa sangereze. Si ca sa vorbesc cat se poate de serios, o anumita persoana Friedrich Bischinger, zice ca daca ne scobim in nas si mancam ce scoatem de-acolo printr-un complex proces de foraj nazal ne creste sistemul imunitar. Aici arunc cu vopsea obiectiva peste pisaraia asta de subiect.

Tehnica clasica de scormonit :
- analiza orificiilor nazale pentru detectarea materiei cenusiu-alba de compozitie semi-vascoasa
- folosirea degetului aferent pentru a face legatura cu suprafata de contact, mucu si peretele orificiilor nazale.
- atragerea mucului spre iesirea orificiilor
OPTIONAL - deformarea mucului simetric sau asimetric in functie de preferinte si atasarea acestuia pe o suprafata de contact in apropiere, pe jos sau pe un servetel;

Forme simetrice in care se poate scalcii mucu' :
- cerc, sfera 
- trapezoid
- carnat

Unde ar trebui sa practici acest sport :
- la tine acasa
- la altii acasa
- cand se indeplinesc niste conditii speciale [daca apucati sa ajungeti pana acolo]

Cand se poate mucifica un loc ?
Aici intram in niste clasificari pe diferite criterii :
1. in functie de suprafata de contact
2. in functie de starea de spirit
3. in functie de tipu de om care e in proximitatea ta
Dezvoltand : 
1. cand suprafata de contact este fie prea aspra, fie prea fina, fie este lucioasa sau prea colorata. Singurul caz in care nu ar trebui sa fie mucificat un loc sau suprafata de contact este cand este prafuita. Streptococii sunt cei mai dezvoltati.
2. cand va vine sa va uitati in gol, sau sa va scarpinati in cap, incercati scormonitul prin nas. Perceptia senzationala asupra lumii se va schimba progresiv, in functie de durata actiunii si privirilor celor din jur. 
3. Cand e cel mai bun prieten langa tine, fa asta in timp ce scoti limba, sau variaza cu o alta actiune dementa. Cand esti cu gagicata, mai bine abtine-te si apropie-i sanii imaginandu-ti ca sunt maini care aplauda. sau mai bine citeste ceva mai interesant in basca mea :-L

Sinteza si concluzii personale :
Scormonitul in nas e ca 

si cum ai avea in fata usii de la intrare o figurina care te infatiseaza. Nu poate avea niciodata capu mare, altfel nu ai nevoie sa citesti aceste cretine randuri dar oricum multumesc pentru trafic.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu