Teoria Taranului

duminică, 21 noiembrie 2010

Proiectu' Natal over - Kinect pentru XBOX 360 a fost lansat!

Lansat in America de Nord pe 4 noiembrie si in Europa pe 10, Kinect este un sistem pentru Xbox 360 ce nu necesita controller, functiile de control fiind preluate de un senzor de miscare, care se poate recunoaste miscari, voce si gesturi. O sa fie suportat, mai tarziu insa, de Windows 8 care o sa apara prin finele anului 2011/2012;
Am mai scris de aceasta aici in postu anterior si prezentat de Libertatea aici ---> ping!

Update-uri care o sa fie valabile la Kinect :
  1. cumpararea jocurilor la full pretz online (considerand ca nu o sa ai spatiu de mai mult de 5 jocuri)
  2. te uiti la Netflix cu prietenii care e mai scump decat gasirea a unui video oarecare pe ORICE ALT site care hosteaza asemenea videouri
  3. un sistem de rating usor foarte abuzabil care le dai cu pa ca dai la toate jocurile o steluta (
  4. poti sa deschizi disk drive-ul de la distanta dar tot trebuie sa-ti misti posterioru' tip bidon, indopat cu amidon deoarece trebuie sa schimbi cd-ul din drive.
  5. cel mai recent si important update este ca Microsoft a banat celalalte unitati de memorie ca provoca prea multa invidie unde ii vine greu haiducului. Mai mult, daca Microsoft o sa aiba genti de bani fortand lumea sa cumpere doar unitatile lor de memorie.
  6. A adaugat in sfarsit addon cu Facebook/Twitter ca sa fie galeata plina cu de toate.

O sa-l iau si eu, dar evident ca ma scot mai ieftinache daca-l iau dinafara ca astia cu taxele lor, iti raman bani doar sa iti ingropii bunica in gradina. Daca te pasioneaza destul gropatu', iti iei picamer. acu iote ceva sa va bagati creierii la somn :



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu