Teoria Taranului

luni, 22 noiembrie 2010

Totul despre Harry Potter and the Deathly Hallows ;

OK prima data va indic articolu' original aici . Acu scriitura de jos imi apartine :



Harry Potter este o serie gen "prea lung, nu citesc" fantastica care a debutat ca o carte apoi a fost ecranizata acum ceva timp. Autoarea J. K. Rowling initial planuia sa foloseasca cartile ca o modalitate de a invata magie si vrajitorie copiilor mici, in speranta ca o sa ridice o armata ca sa dea jos Biserica Catolica. Dar in scurt timp,ea a descoperit ca fanii ei baunau de prostie si mai bine stateau sa le curga scuipat din gura pe pereti sau sa asculte muzica in timp ce scriau altfel de fictiune
Decat sa se dea batuta, Rowling a decis sa foloseasca toata treaba si sa devina o miliardara vanzand carti si licenta pentru a face filmele, jocuri, jucarii, accesorii, haine, mancare si intr-un sfarsit avioane cu bannere :)
Si asa povestea lui Harry Potter, tanarul vrajitor a devenit un fenomen global, mai popular ca Dumnezeu si Iisus puse cap la cap si mancand banii si fraierind milioane de oameni printre care ma enumar si eu. Multi care nu sunt atrasi de parosu' care pute prefera versiunea fantezista si mormona cu vampiri, Twilight.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu