Teoria Taranului

luni, 1 noiembrie 2010

Baba care vorbeste la mobil in 1928 ?!

Woooow!!!! articolul e aici ! Da hai sa va zic care e treaba. Cica in aceste cadre dintr-un clip prin anul 1928 o femeie trece vorbind/dranganind ceva la ceea ce pare a fi un telefon mobil.
Acum sa va zic teoriile mele :
- era de fapt o bucata de buzunar rupta de la o haina, ceva si si-a bagat-o in ureche si auzea marea ca la scoica
- este schizofrenica si vorbea cu o bucata de metal simetrica
- era o batista care a dus-o la ureche si ii tiuia urechea si nu-l auzea pe tipu care vorbea dinafara cadrului !
- avea simturile date peste cap si savura un sandvish cu ton in timp ce-l gusta la ureche si dadea din falci incercand sa mestece cu urechea!
- si ultima teorie : era un soi de chestie de-aia de ti-o bagi in nas sa-ti desfunde nasu' dar asta era pentru urechi xD ca era o baba surda si s-a oprit tocmai ca incepea sa auda ceva ! [si clantanitu' din maxilare se explica ca mesteca o guma Orbit ! sau o guma Five!]




Tema de gandire :  Cam cat IQ sa ai incat sa apesi pe suportu de sapun lichid, sa-ti alunece mana sa dai peste paharu de langa chiuveta si sapun si sapunul sa-ti pice in toaleta si sa tragi apa de mai multe ori in timp ce ai furculita bagata in sapun? doar va intreb ! :))

3 comentarii:

  1. Deci..apreciez ca ai bagat tema de gandireee :x ...si...iti trebuie multa indemanare sa poti face aia.. :)) La IQ nu ma bag.. :-" e greu de calculat :)) :* Succes in continuare ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. da-o ma naibi de baba ca aia vorbea la telefon cu barba-su si s-a trezit inapoi in timp chiar in clipul lui Chaplin

    RăspundețiȘtergere