Teoria Taranului

luni, 7 noiembrie 2011

Top 3 minciuni pe care femeile le spun barbatilor si viata fara de moarte


1. Sunt bine
În cele mai multe cazuri, nu suntem deloc bine. Ba, mai mult, suntem ca o oală sub presiune, pe punctul de a exploda. De ce ne mai abţinem? Sunt două posibilităţi: fie nu credem că e momentul unei certe, deşi, crede-ne, asta te aşteaptă, fie simţim nevoia de a fi răsfăţate şi cocoloşite.
2. 
Eu? Nu, nu beau alcool
Crezi că există vreo femeie care ar fi mulţumită să fie cunoscută drept tipa care poate bea mai mult decît tine şi prietenii tăi la un loc? Nu şi dacă îşi doreşte să te seducă. Aşa că, fără să fi făcut un jurământ de abstinenţă de la alcool, îţi va mărturisi la prima întâlnire că nu bea. Depinde de tine să stai destul de mult în preajma sa pentru a descoperi adevărul.
3. Nu ştiu, facem cum zici tu
Fraza asta sună atât de inofensiv şi ascunde atât de multe, încât e tare uşor să te laşi păcălit. Sigur că ştie ce vrea, de cele mai multe ori, sau în cel mai rău caz ştie sigur ce nu vrea dar, câteodată, chiar şi femeile sunt atât de obosite încât sunt pregătite să cedeze şi să îi lase pe bărbaţi să decidă programul unei seri, chiar dacă sunt convinse că nu e exact ce ar fi ales şi ele
.

Viaţa fără de moarte - o «teorie» bizară. Putem trăi la infinit?


Teoria punctului Omega a lui Frank L. Tipler ajunge la concluzia că urmaşii noştri îndepărtaţi vor trăi la nesfârşit, devenind nemuritori. Dacă Universul, aşa cum crede Tipler, va sfârsi într-un Big Crunch (opusul Big Bangului) se va evolua spre o singularitate finală, aşa-numitul punct Omega, în care viaţa, sub forma de informaţie, ar putea continua la nesfârşit. Mai multe informatii aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu