Teoria Taranului

vineri, 11 noiembrie 2011

Despre harmalaia cu sfarsitul lumii

Suntem martori la un fel de pseudo-apocalipsa, exagerata si amplificata de superstitiosi si fanatici dar si de oameni de stiinta care credeam ca au ceva prin cap. MI se pare epatant si foarte fail aceasta situatie, care o vad din ce in ce mai propagata ca ciuma bubonica in Evul Mediu.

Mai ai doar puţin până când afli ce se întâmplă. Puţin timp în care poţi sta liniştit, să-ţi vezi de treburi, să te bucuri alături de cei dragi, să pregăteşti un fel de mâncare sau să dai o raită prin magazine. Apoi...
Apoi nu se ştie ce urmează. Poate multe, poate nimic, dar cert e că mulţi spun că astăzi, pe 11.11.2011, la ora 11.11 lucruri rele se vor întâmpla.

Planeta va fi luată, probabil, pe rând, în valuri. Imediat cum într-o zonă se face ora 11.11 totul se schimbă.... vine dezastrul. Sau poate că nu. Rămâne însă de văzut dacă măcar starea de nervozitate, despre csre vorbeau numerologii, o să se petreacă. Măcar din cauza aşteptării să se facă ora 11:11.

Este ora 10:47 . Sunt asa de sigur ca nu se va intampla nimic incat nu am nici un stres sau panica chiar daca in acest punct am ramas cu multe chestii nerezolvate :-??


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu