Teoria Taranului

sâmbătă, 29 octombrie 2011

Avem femeia perfecta si cursurile de agatat bogatasi pt domnisoare!

Incredibil, dar adevărat: românca Mădălina Ghenea e cea mai frumoasă femeie din lume. Asta nu o spunem noi, ci specialiştii şi... calculele matematice. Concluzia a venit în urma măsurării proporţiilor noii iubite a lui Leo DiCaprio, cu ajutorul unei formule cunoscute din perioada renascentistă. sursa here.

Fetele din SUA se pare că nu mai sunt interesate să-şi găsească dragostea, ci s-au pus cu burta pe carte. Mai exact, ele se înghesuie la cursuri particulare, unde învaţă de zor cum să cucerească un milionar.


Frumos scenariu, nu? Barbatii, ironic, fac exact la fel. Doar ca noua nu ne trebuie cursuri (inca), deoarece ne descurcam cu asta (inca). Poate peste cativa ani, o sa ne trebuiasca si noua cursuri.



Iată câteva din lucrurile pe care le învaţă pe americance Ginie Sayles (foto), una dintre profesoarele care ţin astfel de seminarii:
  • Să meargă în locuri unde se desfăşoară baluri asezonate cu acţiuni caritabile.

  • Să facă voluntariat într-un spital: această activitate oferă mari şanse de a întâlni mai mulţi doctori, persoane cu bani, pe care, altfel, nu ar avea şansa să le cunoască.
  • Să evite să caute un bărbat cu bani prin cârciumi şi pe pistele de bowling, dacă nu sunt pregătite să-şi plătească consumaţia.
  • Să se apuce de activităţi, cum ar fi golful, scufundările, navigarea, deoarece acestea atrag ca un magnet bogătaşii.
  • Să dea câte o raită prin magazinele sau mallurile unde cei bogaţi vin să facă diverse cumpărături, precizându-le că nu strică niciodată să fie informate asupra ultimelor tendinţe vestimentare.
  • Să se angajeze în domeniul imobiliar, hotelier şi chiar bancar, având astfel mai multe şanse să întâlnească bogătaşi.
  • Să se înscrie într-un partid şi să participe la întâlniri şi manifestaţii, având astfel ocazia să cunoască politicieni, care, de obicei, sunt bogaţi.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu