Teoria Taranului

joi, 27 octombrie 2011

Ramanem fara femei (ce bine!) si pastila care te face sa transpiri parfum

Demografii atrag atenția asupra faptului că în viitor bărbații vor rămâne fără femei


În curând populația globului va trece de șapte miliarde de oameni, iar demografii susțin că va fi un dezechilibru între sexe care va favoriza apariția unor țări de burlaci.Foarte mulți experți sunt de părere că peste aproximativ 50 de ani lipsa femeilor va avea un impact la fel de dramatic ca cel al încălzirii climatice
Statisticile sunt foarte clare. Se nasc între 104 şi 106 băieţi la 100 de fete şi cea mai mică schimbare a acestei proporţii se explică doar prin factori anormali. În India şi Vietnam, cifra este de 112 băieţi la 100 de fete. În China, proporţia a ajuns la 120 de băieţi la 100 de fete, depăşind în unele regiuni 130/100. Tendinţa se extinde în Azerbaidjan, Georgia, Armenia, unde proporţia este de 115 băieţi la 100 de fete. Acelaşi fenomen se constată şi în Serbia şi Bosnia. sursa aici.


Transpiri parfum cu o pastilă!


O celebră firmă de produse cosmetice va lansa anul viitor o pastilăminune, care conţine o mare concentraţie de parfum. Motivul? Cine vrea să nu mai transpire şi să miroasă urât poate alege să înghită zilnic o pilulă cu parfum şi astfel, prin pori, să elimine cele mai frumoase miresme. Aceeaşi companie de cosmetice va lansa la anul şi o pilulă care va colora firele albe de păr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu