Teoria Taranului

marți, 3 mai 2011

Extraterestru capturat de politai si spray-ul anti-depresie!

Doar nu credeati ca era vorba de un extraterestru real nu? =]
SI uitati o stire despre studiu interesant despre motivul cresterii in inaltime al copiilor.
Si lista cu cele mai accesate site-uri din lume :

Baidu
Este un motor de căutare din China, într-un fel s-ar putea spune că este echivalentul Google, însă respectă toate regulile de cenzură impuse de guvern.
Blogger
Aceasta este cea mai accesată interfaţă pentru publicarea de tip blog. În prezent este deţinut de Google şi operează sub domeniul blogspot.com.
Yahoo
Este un portal de Internet care încorporează mai multe servicii, printre care şi cel de motor de căutare. Încă este unul dintre cele mai populare website-uri, însă nu şi cel mai accesat din lume.
YouTube
Site-ul, care poate fi utilizat în nu mai puţin de 29 de limbi, conţine o gamă largă de tipuri de materiale video, încărcate de utilizatorii săi. Zilnic sunt vizualizate peste 100 de milioane de clipuri.
Facebook
Site-ul de socializare a avut o creştere impresionantă a numărului de vizite zilnice anul trecut şi anul acesta este încă în creştere. Reţeaua lui Mark Zuckerberg este al doilea cel mai accesat website din lume, numărul de membri înregistraţi depăşind 600 de milioane.
Google
Deja nu mai este o surpriză că celebrul motor de căutare este cel mai utilizat motor de căutare şi cel mai accesat site din întreaga lume.

"LA FINALE" informatii despre spray-ul anti-depresie.

Un comentariu:

  1. femeile sunt cel mai bun tratament anti depresie, cel putin asa mi-a zis extraterestrul.

    RăspundețiȘtergere