Teoria Taranului

marți, 5 aprilie 2011

Bucurestiul - wow, motiv de mandrie?

Afla cum straluceste, mai nou, Bucurestiul noaptea!
Cert e ca nu mai straluceste nici o stire de la noi. Numai negativism, si pesimism. Tocmai si motivul pentru care nu va mai arat pe tanarul de 28 de ani care s-a crezut in Matrix si s-a aruncat de pe bloc. DAR nu e din bucuresti, deci nu afecteaza in nici un fel stralucirea glamoroasa. 


De asemenea, se intorc pasarile exotice in parcuri : "Lebedele albe şi negre, raţele mandarin, carolinele, călifarii şi gâştele de Nil vor putea fi văzute, din nou, în parcuri.
Acestea vor fi aduse, de la ferma din Călăraşi, acolo unde au stat peste iarnă, în aprilie. Primul parc unde vor apărea este IOR, aici urmând să fie „cazate" până la toamnă 120 de păsări exotice.
Şi pe Lacurile Herăstrău, Cişmigiu şi Bordei vor reapărea înaripatele, în total urmând să fie aduse 500 de exemplare".



Si vom avea un Disneyland si la noi, care va fi construit pe Şoseaua de Centură. De asemenea, ni se promite si bazin de inot ultramodern cu panouri solare in Parcul Tineretului!


Si in sfarsit, se interzic picnurile, gratarurile in fata blocului sau in padure. Dar nu va panicati, e doar pe hartie. Nu o sa va fie dor de gunoaie in curand. Hai zbye <3



Un comentariu: