Teoria Taranului

luni, 8 februarie 2010

Tocu' de la pantofi - cheia spre (ne)inteligenta


Aici e sursa.

Pasiunea pentru tocurile înalte este plătită scump de doamne şi domnişoare, picioarele acestora tind să se deformeze, au probleme cu coloana, la nivelul degetelor pot apărea inflamaţii, iar durerile sunt îngrozitoare. Specialiştii britanici spun că până şi un toc de 7,5 centimetri măreşte presiunea asupra gleznei cu 80%.

Inca o dovada a unui principiu la care am aderat, cea a schimbului echivalent. Ca sa ai un lucru, trebuie sa renuntz la alt lucru de aproximativ aceeasi valoare. Cuvantul "valoare" este unul subiectiv, adica tu decizi care e valoarea. Eu zic ca (se) merita deformatul piciorului sa faci o impresie. De aceea se numeste secolul vitezei nu? :)

2 comentarii:

  1. Mai rau e ca si platim scump pentru asemenea pantofi. De la 1 mil jumatate in sus de obicei...si dupa aceea cateva milioane in plus pentru tratamente cand atingem 40 de ani.

    Inteleg sa fie purtati la ocazie, pentru ca si mie imi plac mult, daaar in viata de zi cu zi...te poti rezuma la tocuri mai mici. Plus ca e lipsa de profesionalism sa apari la birou pe doua turnuri Everest.

    RăspundețiȘtergere
  2. doua turnuri everest?:)) se numeste varf...turnul e ala din paris! ce blog:)) get a life

    RăspundețiȘtergere