Teoria Taranului

luni, 15 februarie 2010

Arme laser contra rachete ...incredibil!


Aici

Daca e adevarata, e cea mai tare stire vreodata!! wooooowwww!! O sa ne batem cu lasere in viitor! Si-asa peste 50 de ani incepe al treilea razboi mondial daca avem noroc poate mai devreme :)

Cum spunea Albert Einstein, "Nu ştiu cu ce arme va fi luptat cel de-al treilea război mondial, dar cu siguranţă cel de-al patrulea va fi luptat cu beţe şi pietre."

2 comentarii:

  1. daca suntem norocosi razboaie mondiale nu vor mai exita datorita civilizatiei si culturii umane deosebit de avansate, astfel incat poate singurii cu care n-eam lupta ar fi extraterestrii daca oamenii din ziua de azi chiar ar fii in stare de a-si pune mintea la contributie pentru ceva bun, chiar daca sunt astflel de oameni sunt putini. Cine neaga existenta extraterestrilor este un om care nu vrea sa gandeasca logic, considerand ca poate face acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  2. Romania deja are o arma ultra secreta care i-a oprit pe rusi in al doilea razboi mondial... nu stiu cum functioneaza, de aia ii secreta, dar se numeste "perdeaua de laser" si a taiat in doua, la propriu, tancurile si avioanele rusesti. Si la momentul acela rusii s-au oprit :-?? aaa...apropo, racheta care a doborat primul "Stealth Aircraft", stii, avionul cu unghiuri drepte a fost o racheta romaneasca, pe care au cumparat-o americanii dupa aceea... oricum, armele laser exista de mult timp, dar doar acum sunt expuse publicului. (sa ai succes cu blogul ;) ).

    RăspundețiȘtergere