Teoria Taranului

duminică, 14 februarie 2010

Valentinul Nostru


Este 14 februarie si sarbatorim iubirea si afectiunea intre companioni intimi. Traditia este una precrestina de la un om care a trait in Roma si a fost martirizat dar n-are rost sa va ofer ce va da Google deja.

Incepem cu lucrurile care nu le-as face de Valentine's Day:
-sa mananc viermi ca sa slabesc
-sa ma casatoresc agatat pe un pisc de munte
-sa-mi cumpar papusi care fac treaba mare
-sa cumpar cadou d-asta pentru gagicamea (vorbesc ipotetic daca as avea)

Mai este de mentionat dar de data asta vreau feedback! Lasati un comentariu in care sa precizati ce n-ati face de Valentine's Day :)

3 comentarii:

  1. Multumesc pentru toate comentariile :)

    RăspundețiȘtergere
  2. valentine's day nu reprezinta mare lucru pentru mine insa sunt lucruri pe care nu l-eas face in aceasta zi, ca de exemplu nu as incerca sa bag in seama prea multa lume ca sa nu imi ceara bani, tu stii mai bine de fapt, i mean =))), nu m-as atarna pe sarma pe balcon de frica sa nu taie sormea sfoara, nu as sari cu parasuta de pe o toaleta publica decat daca are numele de a...lasa, si in sfarsit cu m-as sui in lift cu o femeie supraponderala.
    PS: majoritatea cititorilor acestui post de valentine's day nu ar lasa un comment aici.

    RăspundețiȘtergere
  3. pentru mine valentine's day este o zi ca oricare alta...fie ca ai prieten fie ca nu ai, nu inseamna ca iubesti mai mult sau mai putzin.....eu zic ca e o zi in care se demonstreaza sentimente,dar totodata ma kontrazic zingura zicand k mai mult demonstrezi iubirea in alte zile decat in aceasta zi.....se ivesc emotii se ivesc frici si tot ceea ce se numeste gest de afectune....



    bafta!! ioana Cobianu

    RăspundețiȘtergere