Teoria Taranului

vineri, 19 februarie 2010

Americanii, cele mai lenese creaturi!


Cand am citit titlu am fost dezamagit! SHOC! Romanii sunt si ei lenesi da nu-i bat pe americani! de ce ?

Pentru efectuarea cercetării au fost luate în evidenţă patru criterii: numărul mediu de calorii consumate de un locuitor pe zi, numărul orelor petrecute în faţa televizorului, procentul de locuitori care practică sport şi procentul celor care utilizează Internetul.

-Nu consumam multe calorii ca nu avem bani sa cumparam mancari cu multe calorii
-Petrecem in fata televizorului da stam atatea miliarde de secunde la cozi sa platim taxele incat suntem pe ultimul loc in lume (inafara de tarile din Africa; se stie de ce)
-Sport? cred ca nici grasimea de pe obezi nu se mai sperie de cuvantul asta in tara noastra. Bine ca in ultimii ani a fost mai subtireanu, da in general obezitatea (nu doar la noi) este in crestere.
-Numarul de utilizatori la noi este in crestere dar iti trebuie sa ai si PE CE sa naghivezi pe el. Nu poti inota in Dunare cu un colac zbarcit.
In final, parerea mea este ca americanii ne-au batut ca sunt si multi. Toti grasii lor adunati pe 10 kilometri ar provoca cu cea mai mare lejeritate un crater comparabil cu al unui meteorit de aceeasi marime(la haine sau la suprafata).

Un comentariu: