Teoria Taranului

joi, 19 mai 2011

Weekendu' asta ma scarpin la OTAKU FESTIVAL!

Inca un an, care o sa-l pierd la festivalu' cu pricina. Pentru neștiutori, Otaku [Otaku (おたく / オタク?) is a Japanese term used to refer to people with obsessive interests, particularly animemanga, or video games.] Festival este odata pe an, eu ma duc de aproximativ 2 ani, deși de-abia anul trecut am cunoscut si am si tinut legatura cu ceva lume. Anyways, intalnesti persoane care in mod obisnuit, nu ai cum sa dai de ei, decat daca treci prin multe cercuri sociale, anturaje, sau ii cauti ca stalkeru' si sa ramai cu eticheta de loooser vorbind cu ei.
Ce mi se pare nasol la festival, e ca trebuie sa fii in toate locurile in acelasi timp ca sa nu cumva sa pierzi ceva. Imi TRECUSE prin cap sa ma bag si VOLUNTAR, dar am zis, bai ma pun astia sa stau acolo si ratez si cosplay-urile si mancarea pe moka si BATTLEKON (Este prima si singura comunitate de fighting siarcade games din Romania. A luat nastere in 2010, cand un grup de 4 brasoveni au decis ca acest fenomen merita exploatat in Romania. Prima conventie, care a avut loc in martie 2010, a avut un succes neasteptat, reunind peste 150 de oameni din toate colturile tarii. Anul acesta, baietii de laBattlekon vor organiza zona de arcade fighting a sectiunii de gaming din cadrul Otaku Festival 2011, unde va fi o concurenta acerba pentru stabilirea celui mai bun jucator roman de: Soul Calibur IV, Tekken 6, Marvel vs Capcom 3, Super Street Fighter IV, Mortal Kombat 9, Guilty Gear, King of Fighers si altele.!)

THAT IS ALL. GUD BYE <3 ;x

2 comentarii:

  1. weekendu asta e otaku si eu nu pot sa ajung ca am treaba bagamiaaaaaaaAAAAAAAASSSSS!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. vin si yo duminica sper doar sa-mi accepte aia amv-u' X(
    prima data am fost in 2010,asta o sa fie a-3-a oara pt. mine
    ce e naspa e ca nu prea am multi preteni care se uita la anime ca si mine si care ar vrea sa vina la otaku ,se gasesc cam greu astia :)),oricum sper sa fie mai marfa ca anu' trecut a fost slab de tot

    RăspundețiȘtergere