marți, 29 decembrie 2015

Povestea celui ce iubeste prea mult

A fost odata un barbat care cerea iubire, nu stia cum se manifesta iubirea dar era tare curios sa afle. Inauntrul sau nu stia cat de capabil este de iubire dar a intalnit intr-o zi o femeie. Aceea femeie din primul moment in care a vazut poze cu ea, si-a spus ca ea va deveni sotia lui! Si tipul a facut toate eforturile si toate schimbarile necesare sa fie cu ea impreuna...Tipa i-a recunoscut eforturile si l-a acceptat. Desi barbatul simtea poate iubi enorm de mult, era inca neslefuit dar stia ca iubirea lui pentru ea este exact forja care il poate face "nestemata de muzeu" cautata de multi .

Au trecut cativa ani. Tipa s-a cuplat in sfarsit cu tipul si totul a mers. O perioada. Au convietuit impreuna si si-au facut amandoi prieteni comuni, cupluri comune cu care isi impartaseau timpul, se duceau la party-uri si cu care isi impartaseau unele dificultati si probleme existentiale.

Pe tipa o chema Gaki. Pe tip il chema Asura. Asura o iubea enorm de mult pe Gaki si voia sa-i aminteasca asta in fiecare clipa a vietii ei. Gaki spunea la fel, ba chiar spunea ca il iubea mai mult. Asura o contrazicea mereu. Pana la urma, faptele ne demonstreaza ceea ce cuvintele doar proiecteaza realitatea care da inertie cuvintelor.

Intr-o zi, Gaki a cunoscut un alt barbat. Si alt barbat. Si nu putea sa-i lase deoparte. S-a culcat cu unul si cu altul. Pana la urma a pus punct si relatiei cu Asura pe motiv ca ea era atrasa de alti barbati si ca relatia lor s-a consumat. Asura, ani de-a randul nu a incercat doar sa ii arate cat de mult o iubeste pe Gaki. A investit in ea spiritual putere enorma, a invatat-o sa fie mai sociabila, i-a alungat fricile, a construit din sufletul ei un altar al Cunoasterii Binelui si Raului. 

Dar ea a ales sa darame altarul si tot ce voia ea sa cunoasca era Haosul. Asura nu intelegea nimic dar nici Gaki nu era destul de rabdatoare sa-i explice si mereu se certau pe tema asta. Asura din prea multa iubire, a decis sa renunte partial la Gaki, doar ca si-a dat seama ca o parte din sufletul lui e inca la ea in altar, unde totul se metamorfoza intr-o parte de multinivers gol, plin de praf si gaz interstelar. 

A trecut ceva timp si Gaki si-a gasit un alt Asura al ei, dar nu era ca Asura...I-a luat ceva sa-si dea seama :) . Asura a invatat sa traiasca fara ea. Dar Gaki incerca inca sa faca legatura intre noua ei aditie si vechea ei iubire. Erau cateva asemanari, dar nu avea toate amintirile si tot ce a construit cu vechiul Asura. S-a despartit de acel barbat si desi nu a incercat sa-l caute pe vechiul Asura, el a incercat sa revina la Gaki. Gaki nu mai simtea la fel, voia sa stea singura. 

Pana la urma, Asura a gasit si el o alta Gaki, stiind ca oricum Gaki are inca sentimente pentru el dar nu avea cum sa le scoata la iveala. O perioada le-a mers bine intre Asura si noua lui pereche sufleteasca. Gaki l-a ignorat pe Asura si inca il ignora, desi simte ca are unele momente cand i se face foarte dor de Asura. 

De Asura nu se mai stie nimic. Dar niciodata nu a mai iubit pe cineva la fel cum a iubit pe Gaki. 


Totul era gri, apoi a prins culoare gentil si cand ROGVAIV-ul era cel mai intens atunci a cunoscut dezamagirea. Poate era din nou  ROGVAIV dar era unul sters si nimic si nimeni de pe lumea asta nu l-a facut la fel de fericit cum o facea Gaki. Acum s-a obisnuit cu noua femeie dar e doar o obisnuinta. Nicidecum femeia care atunci cand a privit-o in ochi prima data, o voia de sotie...

Un comentariu: