Teoria Taranului

marți, 3 noiembrie 2015

Despre incendiul Colectiv (sau un adevar mai putin relevat)


Va scriu acest post nu ca sa va vorbesc despre ce s-a intamplat sau sa va zic ca intru si eu in marea masa de oameni care solidarizeaza si respecta doliul national, bine justificat de altfel;
Va scriu sa va dau o idee care probabil pare nebuna la inceput dar la sfarsit va va pune pe ganduri, daca nu, convinge de adevarul in spatele acestui tragic "accident".

Nu vreau sa fac acuzatii prea grave dar...priviti aici .


Ca sa va dau stirea dintr-o sursa mai buna si mai completa, va trimit aici .

P.S. : daca linkurile nu mai merg, inseamna ca este clar ca e ceva in neregula. Continuam :


Un alt punct de vedere, destul de valid...cum au putut flacarile sa se extinda ASA REPEDE ? ....Si eu m-am mirat cand am auzit ca nu au avut timp atatia oameni sa se fereasca de focul care venea...(era, ce-i drept, o singura usa pe care puteau sa iasa si ei erau 400 de insi inghesuiti)

O ALTA DEZINFORMARE GROSOLANA!
Nu de la efectele pirotehnice a pornit incendiul...daca nu aparea acest video, nu aflam niciodata adevarul...NU stiu exact ce cauta alea 2 acolo, dar nu trebuiau sa fie...nu pot decat sa fiu de acord, in cazul de fata, cu domnul Alexandru Mihai....daca admitem ca incendiul a fost provocat...oare de ce? care era scopul in spatele acestui masacru? Ce legatura are cu Oprea? 

Cautati. Cititi. Nu ma luati in considerare 100%. Aflati voi adevarul, informati-va!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu