Teoria Taranului

luni, 18 mai 2015

Ce inseamna succesul, in definitia mea

Succesul ca individ inseamna sa detii sau sa iti formezi ceea ce eu numesc o personalitate puternica. Neintentionat sau nu, trebuie sa ii poti face pe altii sa-ti vada punctul tau de vedere. Ca o magnetizare, tendinta de a magnetiza persoanele din jurul tau atragandu-i intr-o aliniere cu propriile tale teluri.Succesul este definit prin rezultate si, inevitabil sau nu, in jurul tau o sa ai persoane care iti seamana...ceea ce te face sa te simti mai putin singur. Dar nu despre asta este vorba aici.

Succesul este atunci cand lumea te intreaba cum ai reusit si tu nu ai pregatit raspunsul si nici tu nu stii cum ai ajuns, perseverand prin viata si riscandu-te printre jaloane si termene limita.
Ceea ce mie, personal, mi s-a parut un calvar, un stres inutil dar totusi educativ, caci altfel nu mai puteam defini succesul. Nu sunt om de succes dar stiu ca voi deveni unul. Ceea ce ma face sa ma invart tot mai mult in lumea asta guvernata de legi fata de care mereu o sa am un scepticism sanatos si o alta alternativa.

Substituez realitatea asta si o inlocuiesc cu a mea. Temporal.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu