Teoria Taranului

duminică, 5 ianuarie 2014

Aniversare Reiki

Anul acesta 2014 practic, se fac 5 ani de cand oficial activez in acest domeniu, de cand mi-am luat prima initiere reiki. M-am simtit un pic dator, cel putin zis, sa fac si o postare in genul. Multi nu stiu si din diverse motive nu am dezvaluit ca am initieri reiki din tot felul de motive, mai putin sau mai mult personale.


Inainte imi amintesc cum anime-urile si melodiile de la tot felul de trupe christian rock pe care ascultam (si inca le ascult) m-au format si m-au pregatit sa ader spre aceasta cale de evolutie si dezvoltare spirituala numita REIKI. Am si dus vorba mai departe, la vremea aceea, nu din prima si era o lume mult mai critica si mai inchisa spiritual decat acuma. Nu se difuzau stiri la tv despre flacara violet, despre energii pozitive negative, terapii complementare si chiar si profesorii mei de la facultate pe care am terminat-o anul trecut au fost super deschisi spiritual si un anumit prof, de BGK (Bazele Generale ale Kinetoterapiei) ne-a spus de Chi kung [eu stiind deja si punandu-mi in cap acum 1 an sa ma specializez si pe aceasta) si cum sa simtim energia in palme. Ii multumesc intr-un fel, as vrea sa o fi facut personal, poate o sa am ocazia pe viitor.

Ii multumesc si primului meu maestru, Dragos Ovidiu Argesanu, cu bune, cu rele, m-au invatat si m-au format cartile lui si ale celorlalti maestri importanti pentru mine, printre care pot mentiona pe moment Diana Pop (maestra si fondatoare a Veritas Reiki) si Sandorhazi Mihai.

P.S. : 333 de postări, publicată ultima dată pe 05.01.2014 (deci chiar am nimerit bine numele blogului...Administer Dei!!!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu