Teoria Taranului

vineri, 23 decembrie 2011

Puterea gandirii pozitive

Acesta nu este doar un slogan de incurajare, ci si o axioma fundamentala a alchimiei interioare cu puteri terapeutice veritabile. UN bun exemplu al modului in care puterea gandirii pozitive poate fi folosita pentru vindecarea corpului este efectul placebo. Li se spune unor pacienti care primesc pilule simple de zahar ca acestea sunt medicamente noi, puternice, cu valente curative uluitoare si, deoarece acum cred ca se vor vindeca, mintea lor activeaza propriile reactii innascute care le vindeca in totalitate afectiunea.

Binecunoscuta corelare intre sanatate si fericire este o alta consecinta a puterii gandirii pozitive si a controlului alchimic al mintii asupra materiei. O inima fericita genereaza ganduri si sentimente implinite care produc, la randul lor, o energie sanatoasa ce vindeca si echilibreaza corpul si il protejeaza de energiile daunatoare. IN SCHIMB, gandurile negative si sentimentele neplacute, rautatea si resentimentele, furia si invidia - toate polueaza sistemul uman cu tipul de energii distructive asociate starii de spirit respective, producand astfel, boli fizice si deteriorari. 

IN lumea de astazi, dominata de o stare cronica de stres, de indoiala spirituala si de emotii negative, puterea gandirii negative a devenit una dintre cele mai importante - desi nerecunoscute - cauze ale bolilor cronice, ale deteriorarilor si ale imunodeficientei dobandite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu