Teoria Taranului

duminică, 13 octombrie 2013

Gloss Agency Teapa Secolului

Preiau acest articol de la o buna amica de-a mea, care a trecut printr-o experienta neplacuta, alaturi de iubitul ei ...


 Cine a mai auzit de "faimoasa" agentie de modele Gloss Agency? Sunt sigura ca destul de multe persoane i-au trecut pragul.. si s-au intors acasa mai usori decat erau.. si nu ma refer la kilograme, ci la bani.

Da, sunt una dintre cei ce si-au luat teapa de la aceasta agentie.  Eu de obicei nu-i bag in seama pe cei ce ma opresc pe strada pentru a-mi povesti de cine stie ce, dar de data asta am facut-o. Treceam prin zona  Universitate cand ma opreste deodata un tip sfrijit, blondutz cu parul scurt si ochelari si incepe sa-mi spuna de Gloss Agency: "Noi colaboram cu H&M si poti face un photoshooting si bla bla. Acum vino cu noi la sediu si vei afla mai multe." Am zis sa ma duc, ca n-am ce pierde.

Acolo am fost preluata de o tipa cu buricul gol, pe tocuri, de zici ca ma duceam la interviu pentru a deveni prostituata.  Mi-a spus ca putem face un contract de colaborare si ca pot participa la photoshootinguri, filmari etc, dar.... ATENTIE!... trebuie sa platesc intai 70 de lei, dupa care ma suna ei in 2 saptamani pt a participa la un eveniment si-mi iau banii inapoi. Aici mi s-a parut ciudat, dar prietenul meu m-a convins ca e ok si.. asta a fost. Mi-a facut 2 poze si a ramas sa revin pt interviu.
Mai multe detalii aici : http://glossagencytzeapa.blogspot.ro/

Parerea mea este ca, la o mica cautare pe net, am gasit mai multe companii de escrocat care racoleaza pe strada si vorbind cu lumea despre asta, mi s-au spus ca profesionistii in domeniu nu racoleaza pe strada si se fac pe recomandari...eu nu sunt sceptic deloc, desi mi s-a zis ca as fi sceptic, din contra, sunt deschis la nou.

Dar asa ceva este chiar nasol, sa iei banii aiurea de la oamenii si nici o lege din Romania sa nu te ajute....

Eh, dupa fapta si rasplata :)


2 comentarii:

  1. Da :)) si eu. si imediat dupa ce am semnat (desi inca de la bun inceput eram suspicioasa, dar na...am zis ca poate ma insel), am dat un search pe google sa vad ce face firma asta si am vazut numai titluri "Teapa secolului", " Agentie fantoma". Am zis ca nu vreau sa mai dau interviul ca nu pot, ca trebuie sa plec si ca banuiesc ca banii nu ii mai vad inapoi din moment ce am semnat prostia aia. Eh...omul cat traieste invata.
    Mi-a parut rau ca erau multe femei in varsta care erau acolo si semnau. Tot cand eram pe scaun si asteptam, a intrat o femeie si a zis c a flat ca toata "firma" asta e o escrocherie si s-au purtat foarte urat cu ea.

    RăspundețiȘtergere