Teoria Taranului

luni, 9 iulie 2012

Cand cauti raspunsuri...


Toata lumea are un moment de trezire in viata lui. Pentru unii, aceasta "trezire" poate surveni mai tarziu sau mai devreme. Pentru mine, a fost devreme, dar nu am vrut sa arat aceasta stare nimanui. Aveam motivele mele, dar nu mai sunt asa de ceva vreme. Recent am citit acest articol ...sa zic pe scurt, "medicina" admite posedarea spirituala. Adica practic, a integrat niste chestii care acum ceva timp, erau doar de prin filme si lumea zicea ca's prostii.

Mai socant este cand citesti acest articol, si-ti dai seama ca ne apropiem din ce in ce mai mult de scenarii si filme si iti pui niste intrebari. Intrebari la care nu primesti decat un dat din umeri de la cineva sau un "nu stiu" pe nush ce ton. O sa intalniti, mai rar, si oameni care au explicatii pentru orice tip de fenomen, fie el paranormal sau pseudo-paranormal. Acuma nu am starea necesara sa spintecam toate cazurile. Dar tot ce stiu este ca, undeva, cumva, tot esti ghidat catre o cale. Fie ea buna sau rea. Depinde de noi.

Ca vorbeam de intrebari, sunt si site-uri, care au raspunsuri.
"Ai grija de gandurile tale, pentru ca ele devin cuvinte. Ai grija de cuvintele tale, pentru ca ele devin actiuni.
Ai grija de actiunile tale, pentru ca ele devin obiceiuri. Ai grija de obiceiurile tale, pentru ca ele devin caracterul tau. Ai grija de caracterul tau pentru ca el devine destinul tau. Ceea ce credem devenim."


Nu stiu sursa citatului, dar are dreptate in tot si toate. Mai zicea cineva, "Ai grija de gandurile tale, s-ar putea sa devina realitate!" si acesta mi se pare veridica. De ce ? ...dar de ce nu ?

Asta stiti doar voi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu