marți, 28 februarie 2012

Nu o sa mai scriu o vreme.

Din mai multe motive. Fie nu pot sa fac fata cotidianului, a fluxului de informatiei si procesului de selectie pentru a face noi postari, fie ca imi uit ideile si sunt un neorganizat imputit. Cu toate astea, cred ca urmeaza un post lung despre cum nu o sa mai scriu eu o vreme, acesta fiind doar introducerea.


1. 9gag took my soul! (parca facusesi o postare despre 9gag, nu mai tiu minte)


Deci cat stau pe 9gag, 10-15 minute, se fac 3-4 ore care, daca nu am nimic altceva mai interesant (si de obicei nu am) mi se ia tot chefu sa fac altceva. Chiar sa si ies afara!! (doar daca nu e vorba de prietena mea)
Iau mancarea cu mine langa calculator, toate sucurile, iau catelu, pisica, si ma uit la 9gag. Asta si restu' nevoilor fiziologice.

2. Am avut mai multe tentative sa fac blogu' personal. Adica, sa scriu din intamplarile mele, ca mi-am luat caine care e corcit cu un fel de flapphound finladez cu metis de pechinez, ca mi-am luat pisica care pe carnetu ei de sanatate scrie europeana, ca sunt tot felu de conferinte esoterice despre : regresie, evolutie, noua frontiera 2012, etc, ca imi plac niste cocktailuri si sa va argumentez de ce nu-mi place cuba libre si altele, ca am trecut prin cluburi, ca a fost ziua nush cui si nush cui, ca m-am distrat, ca o sa ma imbat zilele astea si am zis nu scurt. Nu cred ca va intereseaza deloc deloc ce viata de baietas am eu.

3. Lipsa de organizare a ideilor. Sunt un natafletz! Cele mai bune idei imi vin in locurile cele mai greu de scris (cu asta am zis tot). Si chit ca fac bine ce fac, pana sa ajung pe blog, mi se duce totu', raman fara NOS ca-n NFS.


4. Am trafic zilnic destul, cred eu. Aici imi permit o oarecare aroganta. Secretul nu-l dezvalui dar daca cautati suficient de mult, o sa-l descoperiti voi. Cu toate astea, sunt multumit de traficul meu.

5. Am obosit si mi-am si iesit din rutina. Nu necesita explicatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu