Teoria Taranului

duminică, 15 ianuarie 2012

Despre protestele antiprezidentiale si pro Arafat

Se stie ca sistemul nostru de sanatate, cel putin acela de urgenta, functiona bine. Ei bine, Nea' Basica vroia sa "faca reforma". Niste cetateni, avand un deosebit moment de luciditate, probabil de la iarba sau ceva, au vazut dincolo de tactica prezidentiala de a imbogati niste smecheri (altfel nu s-ar simti asa atacat si nu ar fi redirectionat toate acuzele spre Arafat in prima instanta).

Am fost invitat si eu sa merg, astazi la Universitate, de niste prieteni, langa protestari dar avand o discutie cu prietena mea si cu mama, am zis ca mai bine stau acasa. Ei bine, in jur de ~50 de raniti si probabil altii ~50 arestati. Cam astea sunt cifrele vehiculate, pe web. Jandarmi nu au nici un drept sa bata nici un om. Protestul este o manifestare democratica a nemultumirilor. Probabil ca au exagerat si baietii nostrii pe-acolo, dar nu cre' ca meritau batuti crunt sau mai stiu eu ce rahaturi s-au mai intamplat pe acolo. O sa vedem zilele urmatoare urmarile si daca ramane aceeasi aciditate in atmosfera. Am zis ca nu o sa abordez subiectul acesta pe blog, ei bine, m-am razgandit.


Editat : sa vedeti violenta --->

Un comentariu:

  1. sarim ca animalele uni la alti in loc sa ne spunem greutatile si dorntele..cu violenta nu rezolvam nimic,,inafara de amenzi si dosare penale..daca iesim sa iesim naibi si sa ne comportam normal ,..jos base

    RăspundețiȘtergere