Teoria Taranului

joi, 17 februarie 2011

De ce noua oamenilor ne place sa ne ranim?

Incep de la o premisa, toti oamenii sunt masochisti! Masochistii adevarati, totusi, forteaza lucrurile si recunosc asta pe fata. Mnoi, restul lumii, tindem sa calcam spre ipocrizie asa. Va dau cateva exemple. De ce voua fetelor va place sa va complicati cu tipi care mnu prea aveti sanse? sau de ce beti chestii care va fac rau? sau de ce fumam si [unii dintre noi] incearca legale si ilegale? In capu' meu, vizualizez raspunsuri gen : sa iesim in evidenta, sa iesim din rutina, sa ne facem anturaj etc etc etc. 

Dar da, si eu sunt masochist. D-ala neadevarat, desi nu recunosc. Beau Pepsi Twist, sunt fumator pasiv si sunt constient ca mai am si alte dereglari inconstiente care imi fac rau pentru ca m-am auto-observat si inca fac asta foarte mult. Ajung la concluzia ca o facem pentru ca creierului nostru, ii trebuie adrenalina. Un pericol, un element surpriza; iar pentru cei care sunt mai sedentari asa si nu practica vreun sport, extrem sau nu, le e indeajuns sa fumeze, sa se drogheze etc. INCA un motiv sa nu interzicem ciumpușlucrurile astea. Bendeac are dreptate! citez : "Proştii trebuie supţi de bani şi de viaţă. Asta e menirea lor pe lume".In continuare, va prezint 15 motive pentru care ar trebui sa renuntati la bauturi carbogazoase! :)



pang ping.

2 comentarii:

  1. no sh*t?! 15 motive sa ne lasam de bauturi carbogazoase?:))....

    cat despre faza cu "oamenii sunt masochisti".. yah.. well..cam asa e, dar fara d'astea nu am mai traii nimic.. nu am mai simtii suferinte, bucurii, bla bla-uri dastea.. eu zic k asta ne cam tine reali.. :) tu? ce zici?

    RăspundețiȘtergere