Teoria Taranului

sâmbătă, 19 februarie 2011

De ce m-as muta intr-un bloc nou decat intr-un bloc vechi!

Recent am dat de un site foarte tare! Rezidential.net ; M-am uitat eu asa pe site si am cascat tot ce se poate casca facial. Are chiar si o harta ! REvenind la subiect, de ce m-as muta eu intr-un bloc nou? 



  1. pentru ca stiu ca vecinii nu o sa ma inunde cu supa sau apa lasata sa curga la robinet intr-o chiuveta infundata
  2. pentru ca stiu acel bloc, daca a ajuns la acest stadiu, a trecut toate normele de siguranta
  3. pentru ca pare comfortabil si stylish!
  4. pentru ca se pare ca sunt blocuri noi in fiecare cartier deci diversitatea este nelipsita din peisaj! Numai bani sa ai!


Uitati ceva si mai interesant : pe site-ul lor, care are un design prea beton, am gasit si evolutia preturilor la apartamentele noi in functie de cartier! 


Uitati dotarile la un bloc la un Tower de langa mine [Pallady Towers] :
- Sistem de securitate 24/24;
- Incinta si acces complet securizat;
- Finisaj termoizolant ce asigura un confort termic ridicat;
- Iluminare exterioara;
- Zone de agrement si locuri de joaca, spatii verzi generoase
- Parchet lamelar;
- Centrala termica proprie;
- Racordare la cablu TV, la reteaua telefonica si interfon;
- Contorizare individuala a consumului de gaz, curent electric, apa.



Eu, initial, priveam cu scepticism tot ce tine despre aceste "Tower"-uri, dar chiar daca preturile sunt un pic cam piperate, datorita economiei de piata, in ochii mei mi se pare o achizitie foarte utila pe viitor :) meeh, voi decideti. 

2 comentarii:

  1. Ohohoho dis slaps me on the knee. Esti la fel de prost ca-n clasa a 9-a :D

    Au trecut o pula blocurile turn. Stii blocu' ala in constructie de pe langa Mall Vitan? Ala acum are 9 etaje. Fundatia ii permite 4+2 etaje. Constructorul vrea 10 etaje. A trecut toate normele. Inclusiv aia a bunului simt.

    In plus, toate apartamentele alea din blocuri turn deja construite au fost cumparate cu mult inainte sa fie cumparate. Acum le iei la ce pret vrea sa le dea ala de le-a cumparat. Si nu prea vor sa le dea, ca ar iesi cu muuuuuuuult in minus. Ca au fost prosti. Un prieten sta intr-un bloc turn din zona Stefan cel Mare, sta cam singur prin intreg complexul pentru ca toate apartamentele stau goale si in asteptarea unui prost care sa dea o caciula de bani pe ele.

    In blocurile astea ai mari probleme cu orice inseamna tras fire prin bloc. Cam toate sunt uptight little bitches si o sa difere asta de la caz la caz, dar de ex prietenu ala al meu a trebuit sa inghita cacat de la Romtelecom (+ un abonament SPECIAL, SPECIAL pentru cei din complexul ala, SPECIAL pentru ca el costa 50 euro pe luna si SPECIAL pentru era pe minim 2 ani. Pentru ca nicio alta firma nu avea voie sa traga fire in bloc.


    Ia-ti un apartament nou intr-un bloc nou. Pentru ca esti prost :D

    RăspundețiȘtergere