Teoria Taranului

marți, 18 mai 2010

Uimitor, bun si grav.



Okay. Ma scuz pe cale oficiala ca nu am scris si nici nu o sa mai scriu atat de des. Dar promit ca atunci cand ma apuc, iese cu zorzoane! Mai intai o fac o clasificare pentru o mai buna ordonare a "stirilor" : cele uimitoare, cele grave si cele bune.

Cele uimitoare:
Incepem cu o excursie la crestinat de extraterestii, dar unde sunt extraterestrii? nu sunt, dar se pare ca suntem pregatiti de crestinat. Blogul meu fiind un superlativ, va prezint un animal care se misca mai rapid decat ghepardul!. De la acest crustaceu la conspiratii privind inscenarea mortii lui Michael Jackson cu Elvis intr-o nava a extraterestrilor!

De la ridicol la incredibil, cineva i-a furat puterea lui Wolverine! Pacat ca afecteaza doar 1% din populatie :(.

Cele bune::
S-a inventat tigara fara fum! Japonezii iar sunt cu un pas inainte chiar daca au cutremure peste cutremure;
Si in sfarsit o veste buna pentru mine. Am si eu nasul mare! Acum nu stiu cata dreptate are studiul dar eu n-am avut alergii in viata asta. O-m trai si O-m vedea.

Cele grave:
Cainele prezidential al SUA-ei face 1600 de dolari. De banii aia imi fac eu caine custom, all gadgets included + baterii solare. De ce am considerat ca e grav? ca sa fac trecerea la scara.
Pe locul doi, atrag atentia guvernarii actuale care de la prea multa viteza si de la stricarea franei de mana si pedalei de frana, ies artificii si scantei. "Institutie" si "stat" precum si derivatii ale acestor substantive sunt deja idealuri de care Romania s-a departat si sunt doar mestecate mai ceva ca o guma Five(5) la Teveu.
Pe locul 3 si cel mai grav, ne mor pestii. Acum nu ma pot baza pe veridicitatea acestei stiri, dar la cum se exagereaza lucrurile si incalzirea globala si toate astea, cred ca o sa ajungem sa dam pe un peste cat dam pe haine :))

Un comentariu:

  1. n-ai mah nasu asha mare, face vladimir misto de tine :))), cat despre stiri, rly interesting m-iar placea si mie sa merg cu 6000 km\h da nu in Romania ca nu am pe unde sa ating mai mult de 200 :P

    RăspundețiȘtergere