Teoria Taranului

sâmbătă, 17 aprilie 2010

Norul de cenusa, primul semn al Apocalipsei!


Din estimarile ANM , precum si din cele ale Centrului International de Avertizare pentru aviatie, privind cenusa vulcanica - Volcanic Ash Advisary (VAAC) -, rezulta ca norul de cenusa produs de eruptia vulcanica nu va afecta direct Romania.

In consecinta, Agentiile pentru Protectia Mediului din Bihor, Maramures, Satu Mare si Suceava vor monitoriza permanent calitatea aerului si eventualele concentratii de pulberi totale in suspensie precum si fractiunea PM10 (pulberi in suspensie cu diametru mai mic de zece microni), atat cu metode automate cat si cu metode manuale.

Un nor de cenusa provocat de eruptia vulcanului in Islanda a perturbat, incepand de joi, traficul aerian al mai multor tari din Europa, determinand inchiderea spatiilor aeriene si anularea a mii de curse aeriene.


Despre nor se mai spune ca afecteaza sistemul nervos si dintii. Sursa aici.

Chestia asta ma face sa ma gandesc la un verset de-al lui Nostradamus. Nu-l stiu sigur daca o sa-l gasesc.

Parerea mea, fara stampila si avizare tehnica, este ca urmeaza alt dezastru. Probabil la fel de grav ca acesta dar intr-un fel ne pregateste pentru o serie de alte calamitati. Sper sa ma insel.

Un comentariu:

  1. hai mah fi serios :)) daca o sa fie vro apocalipsa o sa fie cand o sa vreau yo asha ca stati fara grija oameni buni ca mai va las vreo 2 saptamani sa stati linistiti >:))

    RăspundețiȘtergere