sâmbătă, 23 ianuarie 2010
Esenta Gogosilor cu Ciocolata
Un utilizator care a intrat si a comentat la postarea mea anterioara a zis ca nu am acoperit subiectul Gogosilor cu Ciocolata. Eh uite ca vreau sa te fac fericit si scriu si despre asta.
Analizand ingredientele gogosilor cu ciocolata, ne dam seama ca esenta lor este una omogena si de o complexitate medie.
Adevarul este ca pudra de zahar de pe deasupra face ca structura gogosii la aterizare in port sa fie una placuta, comfortabila si cantitatea de ciocolata, daca nu este in exces, trebuie sa completeze aceasta experienta uimitoare.
O sa revin cu alte retete culinare la cererea utilizatorilor. :)
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Eu unu acum vreau o reteta cu niste supa cu galusti :)))))
RăspundețiȘtergereatunci mori in chinuri ca nu e blog de retete culinare :)))))
RăspundețiȘtergereSincer mi se face foame cand vad asta...pff...pacat ca e frig afara, ca as iesi sa imi iau o gogoasa.
RăspundețiȘtergereIngrediente:
RăspundețiȘtergere450 g faina
125 ml lapte
1 cubulet drojdie
50 g zahar
50 g unt
1 pach zahar vanilat
2 oua
2 linguri smantana
200 g crema ciocolata (finetti)
1 l ulei pt prajit
zahar pudra
Preparare:
Se cerne faina. Se inmoaie drojdia cu o lingura de lapte (caldut) si 1/2 lingurita zahar, apoi se lasa sa creasca la cald.
Zaharul si zaharul vanilat se dizolva in lapte caldut.
Faina se amesteca cu laptele, drojdia (crescuta), ouale batute cu un praf de sare, smantana si untul inmuiat. Aluatul se framanta si se lasa o jumatate de ora la cald, la dospit.
Se mai framanta o data, apoi se intinde o foaie din care se fac rondele. Crema de ciocolata se pune intre doua bucati de aluat, avand grija sa fie bine lipite. Se mai lasa 15 min. la dospit si se prajesc in ulei incins, la foc potrivit.
Se servesc pudrate cu zahar pudra.
Timp Preparare: nementionat
Complexitate: medie
uite o reteta